Panoksina innovaatioita, tuotoksena kilpailukykyinen Suomi

Innovaatioihin panostaminen lisää Suomen kilpailukykyä. Tätä tosiasiaa ovat olleet romuttamassa nykyiset ja osa karkuun luikkineista hallituspuolueista. Tarvitsemme voimakasta panostusta innovaatioihin ja koulutukseen. Niiden avulla saamme nostettua Suomen suosta. Muita tuotoksia tästä ovat pitkällä tähtäimellä työllisyyteen ja osaamiseen liittyvät tekijät. Huolestuttava suuntaus on tällä hallituskaudella ollut, että panostuksia innovaatiotoimintaan vähennetään. Täysin edesvastuutonta politiikkaa. Ei järjen hiventäkään. Tarvitsemme ponnistuslautaa ja taustaa vientiteollisuuden kuntoonsaattamiseksi. Onneksi vaaleihin on enään muutama viikko aikaa ja uusi hallitus saadaan kohtapuolin laittamaan Suomen asiat kuntoon. Pelletouhun aika on nyt ohi ja on aika tehdä tuloksia Suomen kansan parhaaksi.

Tietoja ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tekoälytutkija. Työmaahuolto Oy Ab hallituksen puheenjohtaja. Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-esteratakilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa.
Kategoria(t): eduskuntavaalit2015, hallitus, kansantalous, teollisuuspolitiikka, vaalit 2015, vientiteollisuus Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.