Tiedote liittyen Hämeentien vaalitoimistoon

Hämeentien vaalitoimisto toimii toistaiseksi virtuaalisesti SOME-kanavilla Fb:ssa ja Twitterissä. Sivuston nimi ei vaihdu. Fb:n mukaan tykkäysten lukumäärä on ylittänyt nimimuutoksen salliman rajan.

Toimimme vapaandemokratian puolesta kaikkialla, missä vaikutamme ja otamme osaa keskusteluun SOMEssa, keskustelukanavilla, printissä, radiossa, televisiossa, kaikkialla. Nostamme esiin keskusteluaiheita ja tuomme esiin parannusehdotuksia.

Otamme omalta osaltamme terapeuttisen otteen myös viimeaikoina puheenaiheena olleeseen ”Eletään kuplassa” -fobiaan. Käsityksemme mukaan virtuaaliterapia toimii myös persupelkotiloihin. Tämän pelkotilan lisäksi hoitomuotoa voidaan soveltaa muun muassa julkisten, ahtaan ja korkean paikan kammon (agorafobia, klaustrofobia, akrofobia), lentopelon,
hämähäkkipelon ja esiintymispelon hallintaan.

Maailmanlaajuisten tutkimusten mukaan virtuaalitodellisuudessa koettu pelkoärsyke aiheuttaa samanlaisia reaktioita, kuin todellisuudessa koettu (lue: PS-logo), mutta virtuaalitodellisuuden etuna on pelkoa aiheuttavan tilanteen kontrolloitavuus. Hoitomuoto on myös edullisempaa, sillä terapia voidaan toteuttaa terapeutin – tässä tapauksessa Hämeentien vaalitoimisto virtuaalisesti -toimesta, eikä altistumista tarvitse järjestää todellisissa olosuhteissa. Reaalimaailmaolosuhteissa olemmekin jo kokeneet, tämän tyyppisen lähestymistavan olevan liikaa tietyille ryhmittymille. Särkyneitä yksityishenkilöiden omistamia näyteikkunoita, ilkivaltaa, taideteosten tärveltämistä jne.

Hämeentien vaalitoimisto -virtuaalisesti ymmärtää tilanteen vakavuuden ja kuten reaalimaailmassa myös virtuaalitodellisuudessa altistuminen pelkotilanteelle voi aiheuttaa väliaikaista pahoinvointia, joten terapiaistuntojen on oltava ainakin alussa melko lyhyitä. Pahoinvointi helpottaa kyllä ajan saatossa Hymiö smile .

Tietoja ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tekoälytutkija. Työmaahuolto Oy Ab hallituksen puheenjohtaja. Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-esteratakilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa.
Kategoria(t): anarkismi, demokratia, Helsinki, sarkasmi, satiiri Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.