Helsingin piiriuudistus – ehdokkaana puheenjohtajistoon

Nyt tarvitaan tekijää, jolla on aikaa ja energiaa toimia koko Helsingin piirin hyväksi.

Haen uuden Helsingin piirin puheenjohtajistoon. Miksi?
Koska, meillä on nyt ensikertaa potentiaalia hoitaa homma kotiin. Helsinki tarvitsee tekijöitä ja äänestäjärajapinnassa työskenteleviä henkilöitä.

Olemme edelleen Suomen toiseksi suurin puolue!
Gallupit eivät kerro kaikkea ja opposition huuteluita ei tule noteerata. Etenemme tällä hetkellä täsmälleen hallitusohjelman mukaisesti. Tavoitteena velanoton taittaminen ja vientiteollisuuteen liittyvien toimien sparraus. Toimia tehdään laajalla rintamalla eri sektoreilla. Tarvitsemme vakaan, ennustettavissa olevan toimintaympäristön ja kaikki jo päätetyt ja valmistelussa oleva toimet tähtäävät koko Suomen parhaaksi.
Kuntavaalit 2017 ovat tärkeä näytönpaikka ja lähdemmme yhdessä tekemään vaikuttavaa kuntapolitiikkaa.

Miksi valitsisit minut?
Olen systemaattinen, johdan edestäpäin omalla esimerkilläni ja ennen kaikkea olen hyvä kuuntelija. Kokemukseni kautta osaan ottaa huomioon tiimin erikoisosaamisen ja vahvuudet. Tarvittaessa olen myös muutosjohtaja ja hoidan asiat loppuun asti. Minulla on hyvä paineensietokyky ja kykenen toimimaan vaativissakin tilanteissa rationaalisesti. Toiminnan järjestäminen –ryhmän vetäjänä tiedän, mitä piirimme tarvitsee valmistautuessaan vuoden 2017 kuntavaaleihin. Puheenjohtajistoon tarvitaan tekijää, joka hoitaa homman maaliin.

Sinä päätät!

Helsingin piiriuudistus – ehdokkaana puheenjohtajistoon

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): Helsingin piiri, Helsinki, kuntavaalit 2017, piiriuudistus, puheenjohtajisto Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.