HOK-Elannon vaalit 2016

HOK-Elannon edustajistovaalit

HOK-Elannon edustajisto valitaan  18.-29.4 järjestettävissä vaaleissa. Edustajisto on osuuskaupan ylin päättävä elin. Sen tehtäviin kuuluu mm. vuosittain tilinpäätöksen vahvistaminen, hallintoneuvoston jäsenten  ja tilintarkastajien valinta. Edustajistoon valitaan 60 jäsentä ja yhtä monta varajäsentä. Edustajisto valitaan neljäksi vuodeksi kerrallaan suhteellista vaalitapaa noudattaen.

Olen ehdolla HOK-Elannon edustajistoon. Minua voit äänestää numerolla 679.

Edustajistoon tarvitaan tekniikan ja talouden osaajia. Digitalisaatio ja teollisen internetin tuomat mahdollisuudet tulevat lähivuosina vaikuttamaan voimakkaasti myös HOK-Elannon liiketoimintaan. Pidän tärkeänä ja kannatan innovatiivista otetta kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla. Avoimuus ja rohkeatkin kokeilut tuottavat tulosta.

Asiakkaita ja asiantuntijoita tulee kuunnella avoimella mielellä ja ottaa opiksi. Tieto markkinoista ja tämän tietämyksen hyödyntäminen tulee näyttelemään suurta roolia liiketoiminnan kehittämisen kannalta nyt ja tulevaisuudessa.

Kauppa elää parhaillaan murrosvaihetta palveluvalikoimiensa osalta. Parhaiten menestyvät ne kauppaliikkeet, jotka pystyvät tarjoamaan asiakkailleen räätälöityjä palveluita, kuten joustavat kotiinkuljetuspalvelut tai kauppa-asiointiin liittyvät parannukset. Kassatoimintojen kehittäminen yhdessä automaattisten maksujärjestelmien kanssa, vaikuttavat monen asiakkaan kauppassakäyntikokemukseen.

Yhteiskuntavastuullisuus ja kotimaisten elintarviketuottajien suosiminen tulisi olla itsestäänselvyys kaikissa HOK-Elannon liiketoiminnoissa.

Vaaliteemani:

1. Toimituspalveluiden kehittäminen kaikille väestöryhmille.
2. Digitalisaatio helpottamaan päivittäistä kauppa-asiointia.
3. Lähiruoka kaikkien saataville.
4. Yhteiskuntavastuullista toimintaa, jossa koko ruoan jalostusketju huomioidaan.
5. Kotimaisten elintarviketuottajien tuotteet etusijalle hankinnoissa.

Helsingissä 10.4.2016
Marko Ekqvist
marko (at) ekqvist.fi

Tämän jutun lukeneet (17.10.2021 lähtien): 499
Tänään: 1
Sivustolla kävijät yhteensä (17.10.2021 lähtien): 416595