Hyvää itsenäisyyspäivää!

Itsenäisyytemme perusta on kyky säilyttää sisukkuus ja periksiantamattomuus kaikissa tilanteissa. Sotiemme veteraanit ja esivanhempamme olivat näiden piirteiden lisäksi rohkeita juuri vaikeinakin hetkinä.

Periksiantamattomuus mahdollistaa sen, että sukupolvesta toiseen isänmaamme jää jälkipolvillemme turvallisena, eheänä ja itsenäisenä maana.

Kiitokset sotiemme veteraaneille heidän uhrauksistaan Suomen ja jälkipolvien hyväksi. Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa.

Pidetäänhän isänmaastamme hyvää huolta, eikö niin?

Malminkartanossa 6.12.2018
Marko Ekqvist
eduskuntavaaliehdokas 2019

Tämän jutun lukeneet (17.10.2021 lähtien): 2073
Tänään: 1
Sivustolla kävijät yhteensä (17.10.2021 lähtien): 414345

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): itsenäisyys, itsenäisyyspäivä, sankarivainajat, sotaveteraanit Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.