Kontulan ostarilla

Kävin tänään Kontulan ostarilla Stadi skulaa -autolla keskustelemassa ja kuuntelemassa itiksen asukkaita.

Viesti oli selvä; Elämän työnsä tehneet vanhukset sinnittelevät toimeentulonsa rajoilla. Osa koki olevansa väliinputoajia, joilla jokainen päivä on yhtä selviytymistaistelua. Miten tämä on mahdollista? Kerroin heille yksinkertaisen reseptin asioiden korjaamiseksi. Äänestämällä perussuomalaista ehdokasta saadaan nykymenoon uusi suunta. Nykyisen hallituksen EU-politiikka ja Suomalaisten veronmaksajien aliarvioiminen johtaa tietyssä vaiheessa luottamuspulaan. Kuten vaaliteemoissani olen todennut olisi järkevämpää hoitaa ensin omat asiat kuntoon ja katsoa sitten voidaanko avustaa Etelä-Euroopan maita (=lue: tiettyjen EU-maiden pankkisektorin tukemista).

Isoisälläni oli tapana sanoa, että on olemassa maan hiljaisia. Nyt ymmärrän, mitä hän epäsuorasti tarkoitti tuolla termillä. Juttelin nimittäin tänään näiden maan hiljaisten kanssa, joiden ääni ei enää kanna, jotta voisivat itseään ja oikeuksiaan puolustaa.

 

 

 

Tämän jutun lukeneet (17.10.2021 lähtien): 1960
Tänään: 1
Sivustolla kävijät yhteensä (17.10.2021 lähtien): 415822

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): ikääntyneiden palvelut, lapsiperheet, sosiaalihuolto, terveydenhuolto, vaalityö Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.