Kuulumisia Malminkartanon aukiolta

PerusS -kunnat kuntoon -auton kiertue kaarsi tänään puoliltapäivin (12-14) Malminkartanoon.
Malminkartanon keskusaukiolla oli tänään yllättävän vilkasta (ajankohdasta huolimatta).

Tapasin tänään useita tuttuja ja puolituttuja Malminkartanolaisia ja viesti äänestäjiltä oli selvä: muutosta tarvitaan ja meihin luotetaan. Keskusteluita käytiin mm. nuorisotilojen puuttumisesta. Tilojen ja aktiviteettien puuttuminen näkyy hyvin juuri kyseisellä aukiolla, toisinaan ikävä kyllä – häiriökäyttäytymisenä. Keskusteluissa lähiasukkaiden kanssa kävi myös selvästi ilmi, että alue koetaan vielä hieman turvattomaksi, vaikka alueella vastikään tehtiin maisemointi- ja katutötä viihtyvyyden parantamiseksi.

Myös yksinäisten vanhusten hyvinvoinnista oltiin huollissaan. Useimmiten heidänkin ainoaksi kohtaamispaikakseen jäävät lähialueen anniskelupaikat. Toisinkin asiat voisivat olla mikäli vain tahtoa löytyy järjestää toimintatiloja varttuneemmallekin väelle.

Vaalityössäni tulen entistä painokkaammin keskusteluiden kautta selvittämään myös lähialueiden asukkaiden tuntemuksia ja mielipiteitä edellä esitettyihin asioihin liittyen, jotta voin keskittyä heti valtuusto- ja lautakuntatyöni alussa kaikkein kipeimpiin ongelmakysymyksiin ja niiden ratkaisemiseen.

Ehdokas Ekqvist (no. 599) valmiina vastaamaan asukkaiden kysymyksiin.

 

Tietoja ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tekoälytutkija. Työmaahuolto Oy Ab hallituksen puheenjohtaja. Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-esteratakilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa.
Kategoria(t): ikääntyneiden palvelut, nuorisotyö, sosiaalihuolto, vaalityö Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa