Kuulumisia Malminkartanon aukiolta

PerusS -kunnat kuntoon -auton kiertue kaarsi tänään puoliltapäivin (12-14) Malminkartanoon.
Malminkartanon keskusaukiolla oli tänään yllättävän vilkasta (ajankohdasta huolimatta).

Tapasin tänään useita tuttuja ja puolituttuja Malminkartanolaisia ja viesti äänestäjiltä oli selvä: muutosta tarvitaan ja meihin luotetaan. Keskusteluita käytiin mm. nuorisotilojen puuttumisesta. Tilojen ja aktiviteettien puuttuminen näkyy hyvin juuri kyseisellä aukiolla, toisinaan ikävä kyllä – häiriökäyttäytymisenä. Keskusteluissa lähiasukkaiden kanssa kävi myös selvästi ilmi, että alue koetaan vielä hieman turvattomaksi, vaikka alueella vastikään tehtiin maisemointi- ja katutötä viihtyvyyden parantamiseksi.

Myös yksinäisten vanhusten hyvinvoinnista oltiin huollissaan. Useimmiten heidänkin ainoaksi kohtaamispaikakseen jäävät lähialueen anniskelupaikat. Toisinkin asiat voisivat olla mikäli vain tahtoa löytyy järjestää toimintatiloja varttuneemmallekin väelle.

Vaalityössäni tulen entistä painokkaammin keskusteluiden kautta selvittämään myös lähialueiden asukkaiden tuntemuksia ja mielipiteitä edellä esitettyihin asioihin liittyen, jotta voin keskittyä heti valtuusto- ja lautakuntatyöni alussa kaikkein kipeimpiin ongelmakysymyksiin ja niiden ratkaisemiseen.

Ehdokas Ekqvist (no. 599) valmiina vastaamaan asukkaiden kysymyksiin.

 

Tämän jutun lukeneet (17.10.2021 lähtien): 1683
Tänään: 5
Sivustolla kävijät yhteensä (17.10.2021 lähtien): 413989

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): ikääntyneiden palvelut, nuorisotyö, sosiaalihuolto, vaalityö Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa