Parhaita paloja vaalikonevastauksistani

Tänne olen koonnut parhaita paloja vaalikonevastauksistani.

 

Sosiaalinen vaalikone (www.sosiaalinenvaalikone.com)

K
Mitä mieltä olet tuulivoimasta ?
Kysymyksen taustaa: Tuulivoimaloiden haitoista ja hyödyistä on kiistelty. Vastakkainasettelu tuulivoima – ydinvoima on tuttu juttu, joka jakaa ajatuksia.
V
Tuulivoima on hyvä ja kannatan sitä.

PERUSTELUT
En kyllä ymmärrä ollenkaan tätä kysymyksenasettelua. Miten joku voi edes rinnastaa tuulivoiman ja ydinvoiman? Onko joku vihreä valtuustoehdokas kenties ollut laatimassa tätä kysymystä?. Hyvät hyssykät. Paperitehtaita ja metallinjalostusta ei pyöritetä millään tuulivoimaloilla. Sairas haihattelu ja Suomen kilpailukyvyn romuttaminen saa kyllä minun puolestani nyt riittää. Muuttakoon vihreät luolaan asumaan mikäli näin haluavat. Suomea ei nosta tästä europelleilystä ja piiperryksistä muu kuin kilpailukykyinen teollisuustuotanto, jota nyt tämä nykyhallituskin on alasajamssa. Haloo, me maksamme nyt kallista sähkönhintaa vihreiden ydinvoimapäätösviivittelystä (1990-luvun alussa).

ps. tarkistin kysymyksenlaatijan ja arvaukseni meni aivan nappiin

 

 

 

Parhaita paloja vaalikonevastauksistani

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): energiatalous, energiatehokkuus, energiatekniikka, Helsinki, kuntavaalit 2012, ympäristötekniikka, yrittäminen Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.