Suomi jälleen kasvu-uralla – Perussuomalaisten kädenjälki näkyy hallituksessa

Mistäköhän mahtaa johtua, että Suomen talous on kasvu-uralla? Ei ainakaan KIKY-vastustajien avuttomista toimista jakaa disinformaatiota ja sekaannusta hallitustyön alkuvaiheessa. Toimet, jotka olisi pitänyt aloitaa jo edellisten hallitusten aikana ei sitten aloitettu. Ilmeisesti likaisen pelin johdosta, jossa hallitusvastuussa olevat puolueet (Kok, SDP, Vihr.) näkivät parhaimmaksi heittää likasangolla mahdollisesti vaalivoiton saavia oppositiopuolueita. Nyt kun korjausliike on aloitettu ja velkaantumisen taittaminen vuoteen 2023-25 mennessä, niin on se nyt hirvee asia kun Suomella alkaakin menemään paremmin ja talousmittarit sojottaa koilliseen. Kysymyksessä ovat vakavat asiat, joista pitää kantaa vastuu. Näin eivät nykyiset oppositiopuolueet ole kyenneet tekemään tai ottamaan vastuuta Suomalaisista. Aina tarvitaan näemmä perussuomalaisia laittamaan asiat tärkeysjärjestykseen ja aika moni ei edes tiedä missä jamassa maa on ollut näiden edellisten hallitusten toimien johdosta. Nyt kun tuo korjausliike tuo tulosta niin siitäkö sitten on kiittäminen Sdp, Vas ja Vihr? Eivät aikoinaan hallitusvastuussa ollessaan tehneet mitään muuta, kuin ajaneet Suomea alas ja murensivat tarkoituksellisesti taloutemme puskurointikykyä hoitaa asioita.

Juuri niin tarkoituksellista toimintaa välittämättä suomalaisista pätkän vertaa. Pääasia, että maa saatiin konkurssikuntoon ennen vuoden 2015 eduskuntavaaleja. Kyllä kansalaiset tämän asian jo tiedostavat, että Ay-liike yhdessä muiden tukitoimijoidensa kanssa ei pätkääkään välitä kokonaisuudesta vaan pelkästään siitä, että kuinka paljon voidaan Vvo-asuntojen keskimääräistä vuokraa korottaa, joka on jo nyt 30-40 % korkeampi, kuin ara-rahoitteisten vuokra-asuntojen ja mihinköhän mahtaa mennä osingot näistä vuokratuotoista? No näille ahneille sdp, vas – toimijoille. Mielestäni totaalista äänestäjien aliarvioimista ja todella likaista peliä kansalaisten kustannuksella.

 

Suomi jälleen kasvu-uralla – Perussuomalaisten kädenjälki näkyy hallituksessa

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): eduskuntavaalit2015, Helsinki, kuntavaalit 2017, sdp, vastuunkanto Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.