Teknologiapolitiikka – kilpailukyvyn kannalta oleellisinta on vakaa toimintaympäristö

1 Kilpailukykymme kannalta ratkaisevaa on, että energiaintensiivisen teollisuuden kustannuksia ei nosteta millään verukkeilla.
2 Teknologiatellisuus pitää saada iskukuntoon tulevalla hallituskaudella. Tähän ja moneen muuhun asiaan vaikuttaa suuresti, kunhan saamme teknisen koulutuksen omaavia edustajia eduskuntaan. Ääni minulle = ääni vientiteollisuutemme kilpailukyvyn nostamiselle.
3 Sähköntuotantotavalla on merkitystä. Ydinvoimalla on merkittävä rooli, koska ydin on puhdas. Teollisuutemme tarvitsee vakaan ennustettavissa olevan toimintaympäristön, jossa vakaalla perusvoimantuotannolla on merkittävä rooli nyt ja tulevaisuudessa.
4 Anna äänesi vientiteollisuuden kilpailukykyä edistävälle ehdokkaalle. Edistän tulevana kansanedustajana Suomea ennakoitavana investointiympäristönä.
5 Seuraavat 4 vuotta tulevat olemaan ratkaisevia Suomen menestymisen kannalta. Esitänkin, että Suomi tarvitsee tähän tehtävään pelkästään keskittyvän teknologiaministeriön ja joka hoitaa VAIN JA AINOASTAAN tiede-, innovaatio- ja energiapolitiikkaa.
Malminkartanossa 2.4.2023 Marko Ekqvist 192 diplomi-insinööri
#marko2023 #helsinki #teknolgiapolitiikka #vaalit2023 #perussuomalaiset #eduskuntavaalit

Tämän jutun lukeneet (17.10.2021 lähtien): 8374
Tänään: 2
Sivustolla kävijät yhteensä (17.10.2021 lähtien): 414029

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.