Esittely ja kuntavaaliteemani

Marko Ekqvist (ps.) kuntavaaliehdokas, Helsinki

Oikeudenmukaisemman Helsingin puolesta.

Olen perusluonteeltani ratkaisukeskeinen ja rohkean realistinen kokeilija. Otan haasteet vastaan nöyrästi ja etenen vankkumattomasti tavoitetta kohti. Pidän tärkeänä avointa ja vuoropuhelua ylläpitävää johtamiskulttuuria. Kannustan ja edistän tiedolla johtamista kaikessa toiminnassa.

Olen tehnyt pitkän työuran valtionhallinnossa tutkijana, toiminut jonkin aikaa yksityisellä sektorilla liikkeenjohdon konsulttina. Nykyisin työllistän itseni kevytyrittäjänä. Olen mukana tohtorikoulutusohjelmassa. Tutkimusaiheeni liittyy induktiivisiin koneoppimismenetelmiin ja algoritmeihin, tuottavuus- ja tehokkuusmalleihin sekä suurten tietoaineistojen klusterointitekniikoihin, joita voidaan hyödyntää tulevaisuudessa mm. tekoälyn kehittämisessä.

Kannustan ja edistän tiedolla johtamista kaikessa toiminnassa ja erityisesti politiikassa. Ongelmien ratkaiseminen ja kompromissien hakeminen tiedolla johtamisen menetelmin korostuu tulevaisuuden päätöksenteossa ja näin ollen pyrinkin toimissani kannustamaan ammatillisen tiedon kehittämistä ja rohkaisen kaikkia löytämään omat vahvuutensa.

Sujuva arki

Palveluiden saatavuus on tärkeää, jotta arki sujuu. Päiväkodit läheltä asuinpaikkaa, turvallinen koulutie ja ikäihmisten palveluiden kehittäminen.

Kohtuuhintainen asuminen

Kohtuuhintainen asuminen ja toimivat asuntomarkkinat ovat tärkeä kasvun ja toimivan kaupungin mittari. Haluan olla kehittämässä ja mahdollistamassa kohtuuhintaista vuokra-asuntotuotantoa.

Energia&Ympäristö

Siirrymme pikkuhiljaa hiilitaloudesta uuteen hiilivapaaseen energiajärjestelmään, jossa uusituvilla energianmuuntoteknologioilla tulee olemaan merkittävä rooli. Tehdään yhdessä tämä siirtymä fiksusti.

Marko Ekqvist, DI, tekoälytutkija

Tämän jutun lukeneet (17.10.2021 lähtien): 623
Tänään: 1
Sivustolla kävijät yhteensä (17.10.2021 lähtien): 416632