#marko2023 -live

Tervetuloa seuraamaan ohjelmaa suoraan vaalikentiltä. Olen koonnut tälle sivulle kaikki kampanjan aikana käyttämäni somekanavat ja livestriimaus-osoitteet. Tarkemmat aikataulut livelähetyksistä fb-sivuiltani ja Twitteristä. Laita kanavat seurantaan! Kysymyksiä minulle voit lähettää suoraan Messenger-viestijärjestelmän kautta tästä linkistä.

Some- ja suoratoistokanavat #marko2023 -kampanjan aikana.

Facebook-sivu
Twitter
Instagram
Youtube – Yhteiskunta ja politiikka
Youtube – Ekqvist kaupunginvaltuustoon
Suoratoistopalvelu Twitch
Blogisivusto
Soundcloud
Radio Vapaa Helsinki

Facebook-sivuilleni päivitän ajankohtaisia tietoja keskeisimpiin aihepiireihin, joita nostan keskusteluun kevään mittaan. Samaa sisältöä toimitan myös Twitteriin. Twitteriin päivitän päivittäin mm. koronaan liittyviä tilastotietoja ikäryhmittiäin, sairaanhoitopiireittäin ja kunnittain. Jatkosssa keskityn enemmän Helsingin tartuntatilanteeseen ja rokoteasioista tiedottamiseen. Ajankohtaista ja ajantasaista tietoa tarvitataan erityisesti tässä vaiheessa pandemiaa (10.1.2021), kun tartuntojen ilmaantuvuus on lähtenyt laskuun ja tilanne alkaa pikkuhiljaa normalisoitumaan. Ongelmallista tässä tilanteessa on kuitenkin se, että vaikka rokotusohjelma on käynnissä, niin se ei poista sitä tosiasiaa, että virus kiertää edelleen ympäristössämme ja siksi varovaisuuttaa tuleekin noudattaa edelleen. Arvioni on, että poikkeukselliset ajat jatkuvat vielä vuoden 2022 kevääseen.

Facebook-päivitysten kuvallisista versioista muodostuu myös aineistoa Instagramiin ja siellä sisältö on pääosin vaaliteemakohtaista. Pyrin tuomaan näissä postauksissa esiin sellaisia näkökulmia asioihin, joita kukaan muu ei ole tehnyt tai sitten muutoin haluan nostaa keskusteluun jonkin ajankohtaisen aiheen.

Youtube -kanavistani pitkäaikaisin on Yhteiskunta ja politiikka -kanavani ja sinne nostan teemoistani tehtyjä tiivisteitä videoformaatissa. Osoitelinkki johtaa suoraan live-lähetykseen ja sieltä löytyy myös tietoja milloin lähetykseni alkavat.

Toinen Youtube -kanavani käsitteleen lähinnä kaupungin hallintoa ja päätöksentekoa, jota seuraan nyt kevään mittaan lähinnä tekemällä sisältöä aihepiiristä, joko haastatteluin tai seminaariesityksin. Linkki johtaa live-lähetykseen ja sieltä löytyy myös lähetysten ajankohdat. Tiedotan näistä lähetyksistä myös some-kanavillani.

Suoratoistopalvelu Twitch -toimii kanavana, jonne pystyn lähettämään sisältöä myös mobiililaitteilla. Seuraajalukumäärien johdosta tämä ei ole mahdollista Youtube-kanavien kautta.

Blogialusta, jota luet parhaillaan on ollut käytössäni lähes koko sen ajan, kuin olen ollut paikallispolitiikassa mukana. Vanhimmat aineistot löytyvät vuodelta 2012.

Soundcloud on palvelu, jonne siirrään äänitemateriaalia vaaleihin liittyen. Osa sieltä löytyvistä nauhoitteista on esitetty ensikertaa Radio Vapaa Helsingin -nettiradiossa.

Radio Vapaa Helsingin -nettiradiolinkin kautta pääset kuuntelemaan ajankohtaisista Helsinkiä koskevista asioista nyt kuntavaalikevään aikana. Päivitän ohjelmasisältöä sinne lähes päivittäin ja tällä hetkellä siellä pyörii koronakatsauksia ja tietoja tartuntatilanteesta. Myöhemmin keväällä sinne on tarkoitus päivittää ehdokkaiden esittelyitä ja teen sinne myös koosteen meidän ehdokkaistamme ja heidän teemoistaan. Perusäijien ehdokasesittelyt löytyvät myös sieltä, kunhan saamme ehdokasnumerot käyttöömme.

Näiden kanavien lisäksi olen mukana Jotain tolkkua -ehdokastiimissä, jonka muita jäseniä ovat Aleksi Niskanen, Erkki Saarinen ja Erkki Saviharju. Jotain tolkkua Fb-sivu löytyy täältä. Tiimin Twitter-tili ja Instagram -tili on myös perustettu.