#marko2025 -live

Tervetuloa seuraamaan ohjelmaa suoraan vaalikentiltä. Lähetän eri kanaviin ohjelmaa myös vaalien välillä. Olen koonnut tälle sivulle kaikki käyttämäni somekanavat ja livestriimaus-osoitteet. Tarkemmat aikataulut livelähetyksistä fb-sivuiltani ja Twitteristä. Laita kanavat seurantaan! Kysymyksiä minulle voit lähettää suoraan Messenger-viestijärjestelmän kautta tästä linkistä.

Talk Show MARKO EKQVIST

Some- ja suoratoistokanavat

Facebook-sivu (SOME-ALUSTA)
Twitter (SOME-ALUSTA)
Instagram (SOME-ALUSTA)
Youtube – Yhteiskunta ja politiikka (VIDEOPALVELU)
Youtube – Ekqvist kaupunginvaltuustoon (VIDEOPALVELU)
Suoratoistopalvelu Twitch (VIDEOPALVELU)
Blogisivusto (BLOGI)
Soundcloud (PODCAST)
Radio Vapaa Helsinki (NETTIRADIO)

UUSI! Anchor by SPOTIFY (PODCAST)

Facebook-sivuilleni päivitän ajankohtaisia tietoja keskeisimpiin aihepiireihin, joita nostan keskusteluun. Samaa sisältöä toimitan myös Twitteriin.

Facebook-päivitysten kuvallisista versioista muodostuu myös aineistoa Instagramiin ja siellä sisältö on pääosin vaaliteemakohtaista. Pyrin tuomaan näissä postauksissa esiin sellaisia näkökulmia asioihin, joita kukaan muu ei ole tehnyt tai sitten muutoin haluan nostaa keskusteluun jonkin ajankohtaisen aiheen.

Youtube -kanavistani pitkäaikaisin on Yhteiskunta ja politiikka -kanavani ja sinne nostan teemoistani tehtyjä tiivisteitä videoformaatissa. Osoitelinkki johtaa suoraan live-lähetykseen ja sieltä löytyy myös tietoja milloin lähetykseni alkavat.

Toinen Youtube -kanavani käsitteleen lähinnä kaupungin hallintoa ja päätöksentekoa, jota seuraan nyt kevään mittaan lähinnä tekemällä sisältöä aihepiiristä, joko haastatteluin tai seminaariesityksin. Linkki johtaa live-lähetykseen ja sieltä löytyy myös lähetysten ajankohdat. Tiedotan näistä lähetyksistä myös some-kanavillani.

Suoratoistopalvelu Twitch -toimii kanavana, jonne pystyn lähettämään sisältöä myös mobiililaitteilla. Seuraajalukumäärien johdosta tämä ei ole mahdollista Youtube-kanavien kautta.

Blogialusta, jota luet parhaillaan on ollut käytössäni lähes koko sen ajan, kuin olen ollut paikallispolitiikassa mukana. Vanhimmat aineistot löytyvät vuodelta 2012.

Radio Vapaa Helsingin -nettiradiolinkin kautta pääset kuuntelemaan ajankohtaisista Helsinkiä koskevista asioista

Radio Vapaa -maakuntakohtaiset nettiradiot löytyvät täältä. Haemme aktiivisia aluetoimittajia tekemään oman alueensa juttuja. Mikäli kiinnostuit, niin laita toimitukseen viestiä osoitteeseen: toimitus at radiovapaa.fi

Anchor by Spotify – Marko Ekqvist Talk Show -PodCast. Tästä palvelusta kuultavissa Malminkartanon Lähiöillassa tuotettuja ohjelmia ja muita ajankohtaisia lähetyksiä. Lähetän lähes viikoittain uutta materiaalia tähän palveluun. Kannattaa laittaa kuunteluun Spotify-palvelussa. Soittolista löytyy Spotify-palvelusta.

Näiden kanavien lisäksi olen mukana Jotain tolkkua -ehdokastiimissä. Jotain tolkkua Fb-sivu löytyy täältä. Tiimin Twitter-tili ja Instagram -tili on myös perustettu.

#marko2025 -live