Hekan hallitukseen tarvitaan vahvaa insinööriosaamista

HEKAn vuokranmääritysyksiköiden asukaskokoukset valitsevat asukkaiden ehdokaskandidaatit Hekan luottamustehtäviin 15.11.2021 mennessä.

Hekan hallituksen asukkaiden nimeämät jäsenet valitsee vuokralaisneuvottelukunta tammikuussa 2022.

Olen ehdolla Hekan hallitukseen varsinaiseksi jäseneksi tai vaihtoehtoisesti varajäseneksi seuraavalle 2 vuotiskaudelle, joka alkaa vuoden 2022 huhtikuussa.

Hekan hallituksessa on seitsemän jäsentä ja kaksi varajäsentä. Hekan hallituksen jäsenistä kaksi on Helsingin kaupungin viranhaltijoita, kolme on luottamushenkilötaustaisia ja kaksi on asukkaiden esittämiä. Hekan hallituksen kahdesta varajäsenestä toinen on Helsingin kaupungin viranhaltija ja toinen asukkaiden esittämä. Esitykset hallituksen jäseniksi käsitellään Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaostossa, joka ohjaa ja valvoo kaupungin tytäryhteisöiden toimintaa. Konsernijaosto kehottaa yhtiökokousedustajaa valitsemaan hallituksen jäsenet. Hekan yhtiökokous valitsee hallituksen varsinaisessa yhtiökokouksessa.

Oma esittelyni on kuultavissa perustamani Heka Radion -nettiradiosta.

Toimitan nyt syyskaudella viikoittain asumiseen ja Hekaan liittyviä juttuja Heka Radioon ainakin nyt aluksi vuokralaisneuvottelukunnan kokoukseen asti. Pysy kuulolla!

Tämän jutun lukeneet (17.10.2021 lähtien): 1680
Tänään: 3
Sivustolla kävijät yhteensä (17.10.2021 lähtien): 177063

Tietoja ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tekoälytutkija. Työmaahuolto Oy Ab hallituksen puheenjohtaja. Sosiaali- ja terveyslautakunnan jaoston jäsen. PerusÄijät ry, sihteeri ja taloudenhoitaja. Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking
Kategoria(t): asuminen, Heka, Helsinki Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.