Lasten ja nuorten Helsinki

Edistän omalta osaltani , että alueellinen kesätyöseteli otetaan laajemmin käyttöön eri puolilla Helsinkiä tulevalla valtuustokaudella. Tavoitteena on saada mahdollisimman moni nuori jatkamaan myöhemmin saman työnantajan palveluksessa. Nuorten koulutus ja yhteiskuntatakuu on saatava koskettamaan kaikkia. Jokaiselle nuorelle on saatava koulutuspaikka kohtuullisessa ajassa ja tulenkin edistämään valtuutettuna eri toimijoiden yhteistyötä koulutustakuun toteuttamisessa.

Otetaan nuorten työllisyyden edistämiseen kaikki toimijat mukaan. Elinkeinoelämä, järjestöt ja yrittäjät yhdessä miettimään nuorten työllistymistä edistäviä keinoja. Kannustetaan nuoria aktiivisesti mukaan tekemään ja kehittämään ideoita yhdessä paikallisten yrittäjien kanssa. Koulutuksen ja työmarkkinoiden ulkopuolella olevia alle 30-vuotiaita ei jätetä yksin. Annetaan heille tukea ja konkreettista apua.

Edistän valtuutettuna nuorten vaikuttamismahdollisuuksien lisäämistä ja mukaanottoa päätöksentekoon. Käytännössä tarkoittaisi sitä, että nuorille annetaan puhe- ja läsnäolo-oikeus sekä lautakunnissa että valtuustossa.

Kaikilla nuorilla tulisi olla mahdollisuus harrastaa ja lähteä mukaan ryhmäliikuntaan. Helsingin koulujen liikuntatilat ja -salit on avattava kaupunkilaisten ilta- ja viikonloppukäyttöön ilman eri korvausta. Edistän omalta osaltani tämän tavoitteen toteutumista.

Malminkartanossa 4.3.2021

Marko Ekqvist

kuntavaaliehdokas

Lasten ja nuorten Helsinki

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): koulutustakuu, Lapset ja nuoret. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.