Ajankohtaista tammikuulta

Työnhakuni jatkuu nyt vuoden vaihteen jälkeen, kuten viime vuonnakin. TE-toimistollekin asian olen ilmaissut varsin selkeästi. Koin tosin mielenkiintoisen periodin, jota en tahtoisi muiden kokevan. Päivärahani katkaistiin, koska olin ilmoittanut joulukuun toimeksinantotunnit pilkulleen minuutin tarkkuudella työttömyyskassaani. Käsittämätöntä, että TE-toimiston lausuntoa täytyi taas odottaa useita viikoja.

SAATANAN TUNARIT

Ilmoitin aiemmin vuoden lopulla, että toimeksiantoja ei ole, koska ei ole sopimusta. No nyt on taas ja vähemmillä kokonaistuntimäärillä, kuin viime vuonna. Eihän sillä elä! Miksi TE-toimisto ei ilmoita ajoissa, jotta olisin ennättänyt hoitaa asiani kuntoon? Soitin toki Uudenmaan TE-keskuksen johtajalle ja kerroin tästä kokemuksestani. Hänen mukaansa kaikki meni asetusten mukaisesti!!

Tosin, itse en  ymmärrä miten pennittömänä voi hakea työtä?

Ilmeisesti asiaa ei ymmärrä kuin se, jolle sama temppu on tehty. Itse koin, että asiassa ei noudatettu hyvää hallintotapaa ja jossain vaiheessa kun palaudun järkytyksestä, niin otan asian esille muodossa tai toisessa.

No, onneksi muutakin tekemistä riittää, sillä jatkan PS Helsingin valtuustoryhmän sihteerinä. Piirin perustamiskokouksessa piirisihteerin pesti myös nappasi kiinni. Kevät on kiireistä aikaa, mutta hyvä niin. Eipä tule aika pitkäksi.

 

 

 

Ajankohtaista tammikuulta

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): perussuomalaiset, yrittäminen Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.