#EkqvistEduskuntaan jäsenäänestyksessä äänestysnrolla: 16003

Saat mitä tilaat 16003 #jäsenäänestys Äänestysaika 6.6. – 22.6.2014

Käsitykseni mukaan tulevilla kansanedustajilla (nimenmukaisesti) tulisi olla kokemusta: työttömyydestä, pätkätöistä, epävarmuudesta tulevaisuuden suhteen ja eriarvoisesta kohtelusta työpaikoilla, omaishoitajuudesta ja luukulta luukulle juoksuttamisesta, jotta osaisivat suhteuttaa asiat ja päätöksensä oikeisiin mittasuhteisiin.

Olen omalta kohdaltani kokenut kaikki nuo edellä luetellut ja paljon sellaisia asioita, joita en voi hyväksyä. Asioiden hoitamiseen tulee kummasti perspektiiviä kun kokee ne itse ja huomaa kuinka huonosti asioita maassamme hoidetaan. Esimerkiksi nykyhallituksemme hallitusohjelman lukeminen tuottaa meikäläiselle tuskaa jo ensimmäisten kappaleiden jälkeen! Yksinkertaisesti ohjelmaa ei voi lukea loppuun, koska ohjelman tekstit ja käytännön toteutus eivät ole kohdanneet missään vaiheessa.

Äänestämällä jäsenäänestyksessä pystyt vaikuttamaan haluatko ehdolle kokemusasiantuntijan vai ehdokkaan, jolla ei ole elämän vastoinkäymisistä minkäänlaista kosketuspintaa. Sinä päätät.

Keskeisiä teemojani tulevat olemaan:
1. Terveyden ja sosiaalihuollon palvelut tulisi järjestää asiakaslähtöisesti. Painopisteeksi ennaltaehkäisevä sosiaali- ja terveydenhuolto, jossa keskeinen lähtökohta on asiakkaan kokonaisvaltainen auttaminen ILMAN pompottelua luukulta toiselle.

2. Kuntasektorin hallinnon ja päätösten läpinäkyvyyttä on lisättävä. Alueita koskeviin päätöksiin liittyen myös asukkaita tulisi kuulla laajemmin ennen varsinaista päätöksentekoa.

3. Innovatiivisten yritysten tukeminen. Yritystoiminnan aloittamiseen ja toiminnan kehittämiseen liittyvien esteiden purkaminen. Pienyritysten työllisyyttä edistävien toimintojen tukeminen.

4. Energianmuunnon, jakelun ja kulutuksen energiatehokkuuden lisääminen. Energiatehokkuuteen liittyvät ratkaisut näkyvät suoraan asumiskustannuksissa. Jätelämpövirtojen tehokkaampi hyödyntäminen, ilmanvaihdon lämmön talteenottoon ja ilmaisenergioihin liittyvien ratkaisujen laajempi käyttöönotto.

Tämän jutun lukeneet (17.10.2021 lähtien): 595
Tänään: 1
Sivustolla kävijät yhteensä (17.10.2021 lähtien): 416173

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): eduskuntavaalit2015, energiatehokkuus, hallitus, Helsinki, jäsenäänestys, lähipalvelut, omaishoito, sosiaalihuolto, syrjäytymisen ehkäisy, terveydenhuolto, vaalit 2015, yrittäminen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.