Kiitos äänestäjilleni!

Kiitos kaikille Helsinkiläisille äänestäjilleni! 515 kertaa Kiitos!

Ponnistelen yhteisten tavoitteiden ja vaaliteemojeni mukaisesti myös vaalien jälkeen. Teen omalta osaltani työtä, joka kantaa ja tuo kaikkien, niin nuorten, työttömien, työllistettyjen, lapsiperheiden ja yrittäjien asioita keskusteluun ja päätöksentekijöiden tietoisuuteen.

Juna kulkee eteenpäin. Tasaisen vakaasti, poukkoilematta sivuraiteille. Keskustellen ja demokratian pelisääntöjen mukaisesti saavutamme tavoitteemme.

Oppositioon jääneet purkautuvat ja kiukuttelevat häviötään epäoleellisista asioista räksyttämällä. Useimmiten lähes aina epärationaalisella tavalla. En anna näiden purkausten häiritä työtäni. Kakuntekijän rooli ei välttämättä ole helpoin.

Keskittymällä niihin asioihin, jotka ovat Suomen kansan kannalta oleellisia kantavat hedelmää myös tuleville sukupolville. Muutos toimintaympäristössämme on jo alkanut. Tärkeintä on kuitenkin, että me itse määräämme muutoksen suunnan ja senhän me teemme!

Kevään mittaan käymäni keskustelut toreilla ja vaalitapahtumissa motivoivat entistä enemmän työskentelemään yhteisten asioiden  puolesta. Tätä seikkaa eivät ole horjuttaneet anarkistit, yksityisen omaisuuden rikkojat saatikka muut maamme alasajoon osallistuneet tahot.

Jos on työtä, niin on toivoa. Sisäisestä ja ulkoisesta turvallisuudesta tinkimättä. Kiitos!

Malminkartanossa 17.5.2015

Marko Ekqvist
DI
Helsingin PS -valtuustoryhmän sihteeri
Perussuomalaisten Helsingin piiri ry hallituksen jäsen
Länsi-Helsingin Perussuomalaiset ry:n sihteeri, hallituksen jäsen
 

Tietoja ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tekoälytutkija. Työmaahuolto Oy Ab hallituksen puheenjohtaja. Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-esteratakilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa.
Kategoria(t): eduskuntavaalit2015, Helsinki Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.