Patentointi-into laskussuunnassa

Nykyhallituksen riman-alituksista mielenkiintoisin lienee se, että pantettihakemusten määrä on laskenut koko hallituskauden aikana. Patentointi-into on ollut laskussuunnassa itse asiassa koko 2010 -luvun.

Kuten olen todennut, niin Suomeen tarvitaan pelkästään innovaatioihin ja tuotteistukseen keskittyvä Teknologiamininsteriö, joka koordinoisi myös tätä kokonaisuutta. Nykyisellään ministeriöiden välisestä koordinaatiosta ei voida edes puhua ja pidän tätäkin asiaa pelkästään nykyhallituksen saamattomuutena ja väinpitämöttömyytenä vientiteollisuuttamme kohtaan. Asiat eivät tunnu kiinnostavan enää siinä vaiheessa, kun kuukausipalkka juoksee ja on niin kova kiire presentoida sihteerin tekemät powerpointit.

Tietoja ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tekoälytutkija. Työmaahuolto Oy Ab hallituksen puheenjohtaja. Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-esteratakilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa.
Kategoria(t): innovaatiot, ministeriöt, patentit, teknologiaministeriö, tuotteistus Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.