Suomesta Cleantechin edelläkävijä

Nykyhallituksen riman-alituksista eräs merkittävin lienee saamattomuus puhtaan teknologian hankkeissa ja niiden markkinoiden edistämisessä. VTV:n arvion mukaan hallitus ei ole pystynyt lupauksistaan huolimatta luomaan merkittäviä bio- ja kiertotalouden markkinoita kautensa aikana. Muistattehan, että hallitusohjelmassa oli kirjaus siitä, että tavoitteena oli tehdä Suomesta cleantechin edelläkävijä.
#cleantech #biotalous #kiertotalous #innovaatioministeriö #teknologiamininisteriö

Kuten olen todennut, niin Suomeen tarvitaan pelkästään innovaatioihin ja tuotteistukseen keskittyvä Teknologiamininsteriö, joka koordinoisi myös tätä kokonaisuutta. Nykyisellään ministeriöiden välinen koordinaatio on lähinnä pelleilyn ja puuhastelun välimaastossa tapahtuvaa saamatonta kuukausipalkkalaisten elitististä powerpoint-hömppää, jolla tätä maata ei todellakaan rakenneta.

Tietoja ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tekoälytutkija. Työmaahuolto Oy Ab hallituksen puheenjohtaja. Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-esteratakilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa.
Kategoria(t): cleantech, kiertotalous Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.