Perussuomalaiset Helsingin maahanmuutto- ja kotouttamisasioiden neuvottelukunnan johtoon

Sunnuntaina 2.12. päättyneissä Helsingin valtuustoryhmien välisissä paikkaneuvotteluissa valtuustokaudelle 2013-2016 sovittiin, että vaalien suurvoittaja Perussuomalaiset saa yhteensä kahdeksan puheenjohtajuutta ja varapuheenjohtajuutta.

Neljä puheenjohtajuutta ovat seuraavat: Pelastuslautakunta, Maahanmuutto- ja kotouttamisasioiden neuvottelukunta, Poliisin neuvottelukunta ja Helsingin kaupungin 400-vuotiskotisäätiön hallitus.

Perussuomalaisten saamat neljä varapuheenjohtajuutta olivat seuraavat:

Asuntolautakunta, Sosiaali- ja terveyslautakunnan 1. sote-jaosto (toimeentulotukiasiat), Sataman johtokunta ja Suomenkielisen työväenopiston johtokunta.

Edellä mainittujen puheenjohtajuuksien lisäksi Perussuomalaiset saivat yhden kaupunginhallituspaikan ja konsernijaoston paikan.

Puolueen sisäisestä paikkajaosta päätetään ensi viikon aikana.

Lisätietoja täältä

 

Katso myös ”Flash -mappaus” paikkajaosta täältä.

 

Perussuomalaiset Helsingin maahanmuutto- ja kotouttamisasioiden neuvottelukunnan johtoon

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): Helsinki. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.