Työmaahuolto Oy Ab:n hallitus sai lisävahvistusta. Strategiajohtaja Markus Kühn valittiin yhtiön hallitukseen 13.12.2021.

Työmaahuolto Oy Ab:n osakkeenomistajan päätöksellä, yhtiön hallituksen jäseneksi valitaan jäljellä olevaksi toimikaudeksi strategiajohtaja Markus Kühn.

Hallituksen toimikausi on kaksivuotinen ja se päättyy keväällä 2022. Yhtiön hallituksessa on tällä hetkellä kolme jäsentä. Puheenjohtajana sekä varapuheenjohtajana toimivat luottamushenkilötaustaiset jäsenet. Kaupunginhallituksen konsernijaosto on 2.3.2020 § 16 nimennyt yhtiön puheenjohtajaksi Marko Ekqvistin (PS) ja varapuheenjohtajaksi Annikki Kaikkosen (Vas.). Lisäksi hallituksessa on viranhaltijajäsenenä Palvelukeskusliikelaitoksen talous- ja hallintoyksikön päällikkö Raimo Niippa.

Yhtiön hallituksen jäsenmäärää on tarkoituksenmukaista nostaa, kaupungin keskushallinnon ja yhtiön välisen yhteydenpidon sekä kaupungin sisäiseen ruokatuotantoon liittyvän kokonaisnäkemyksen vahvistamiseksi, kolmesta jäsenestä neljään. Yhtiön hallitusta koskevien omistajastrategian linjausten mukaan hallituksen osaamisvaatimuksina on kuntalain ja konserniohjeen mukaiset hallituksen kollektiiviset osaamisvaatimukset eli muun muassa yhteisön toimialan edellyttämä riittävä talouden ja liiketoiminnan asiantuntemus.

Strategiajohtaja Markus Kühnillä on yli 20 vuoden kokemus teollisen palveluliiketoiminnan kehittämisestä viime vuosilta erityisesti logistiikka-alalta. Hänellä on osaamista laajojen toiminnallisten ja tuotannollisten uudistusten ja investointien suunnittelusta sekä näiden toteutuksen johtamisesta ja hän täydentää osaamisellaan ja kokemuksellaan hallituksen kollektiivista osaamista. Hän toimii myös Palvelukeskusliikelaitoksen johtokunnan puheenjohtajana, mikä mahdollistaa yhdessä kaupungin johtoryhmän jäsenyyden kanssa tarvittavan kokonaiskuvan muodostamisen kaupungin oman ruokahuoltopalvelun järjestämiseen liittyvistä strategisista vaihtoehdoista ja valinnoista.

Työmaahuolto Oy Ab:n hallituksen puheenjohtajalla DI Marko Ekqvistillä on 15 vuoden kokemus elintarvikealan kunnossapitoon liittyvistä käytännön tehtävistä ja siitä, että laitos toimii moitteettomasti ympäri vuorokauden. Viimeisin toimeksianto hänellä oli Vantaan Petikossa toimivan Lantmannen Unibaken suurleipomon kunnossapidossa ja tehtävien siirtämisestä ensin Bjelkos Oy:ltä uudelle toimijalle Maintpartnerilta ja edelleen Quant Service Finlandille, joka vastaa nykyisin Lantmannen Unibake -leipomoiden kunnossapidosta mm. Ruotsissa.

Helsingissä 14.12.2021

DI Marko Ekqvist

Työmaahuolto Oy Ab:n hallituksen puheenjohtaja

Työmaahuolto Oy Ab:n hallitus sai lisävahvistusta. Strategiajohtaja Markus Kühn valittiin yhtiön hallitukseen 13.12.2021.

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): Helsingin kaupungin yhtiöt, Helsinki Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.