Viikon varrelta (11/2018)

Viikon varrelta (11/2018)

14.3.2018 HU
Helsingin Uutisten jutussa kerrotaan leipäjonoista ja siitä kuinka viisaat kuukausipalkkalaiset ratkovat näitä asioita  Helsingissä:

”Vesikansa myöntää, että yksi syy huono-osaisuuteen on heikko perusturvan taso.  Perusturva on jäänyt jälkeen Helsingissä, missä asumiskulut ovat kalliit. Pyrimme näiltä osin vaikuttamaan valtioon, että se ymmärtäisi kasvukeskusten tilanteen.” 

Kommentoinpa tähän, että kuukausipalkkainen apulaispormestari koittaa sysätä vastuuta valtiolle ja lisäksi hänen puutteellinen kokemuksensa leipäjonoasiakkuudesta ei oikein vakuuta meikäläistä. Ketkä näitä oikein äänestää?.

 

14.3.2018
Tästä asiasta (suurista vastaanottokeskuksista EU-alueen ulkopuolella) olen kirjoittanut ja koittanut tuoda esiin. Katsotaan kuinka ääni kuuluu, kun asiasta on sisäministerikin huolissaan. Lue juttu täältä.
Sisäministeri peräänkuuluttaa erityisesti keskustelua yhteiseurooppalaisesta järjestelmästä. Tällöin voitaisiin pohtia myös esimerkiksi afrikkalaisten turvapaikanhakijoiden hädän arviointia erillisissä käsittelykeskuksissa jo ennen kuin he saapuvat Eurooppaan.

Viikon varrelta (11/2018)

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): Helsinki, turvapaikkapolitiikka, vastaanottokeskus, viikon varrelta Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.