Viikon varrelta (13/2018)

1.4.2018
Aprillia, aprillia….

 

 

 

 

 

 

 

31.3.2018
Biolämpövoimalallae täytyy löytyä parempi paikka, kirjoittaa Puistola-seuran varapuheenjohtaja Ilkka Uotila. Lue koko juttu Helsingin Uutisten Areena-palstalta.

31.3.2018 HS
HELSINGIN virkamiesten selitykset siitä, ettei tietoa Puotilan ala-asteella tapahtuneesta sisäilmaoireilusta olisi hallinnossa tiedetty, ovat joutuneet outoon valoon.
KUNTOTUTKIMUS valmistui vuosi sitten. Siitä ilmeni, että rakennuksessa oli mikrobi- ja sädesienikasvustoja. Vanhemmille ei kuitenkaan kerrottu löydöksistä, koska Sari Hildénin mukaan kyse oli peruskorjauksen valmistelusta, ei erillisestä sisäilmatutkimuksesta. Lue lisää.

31.3.2018 HU
Pasilan Sillalla vain yksi kaista. Tämä järjestely haittaa ajoveuvoliikennettä idän suuntaan. Muutostyöt kestävät ensivuoden maaliskuuhun saakka.

26.3.2018 Bildt
Outoja juttuja Saksanmaalta. Eipä näitä juttuja meillä uutisoida. Lue lisää täältä.

26.3.2018 Helsingin kaupunginhallitus
Liikenteen nopeusrajoituksia ollaan muuttamassa tietyin kriteerein Helsingin keskustan alueella.
Asuinalueiden tonttikatujen nopeusrajoitus on 30 km/h koko kaupungissa. Niemen alueen nopeusrajoitus on 30 km/h. Alueellinen rajoitus koskee kaikkia katuja, paitsi pääkatuja ja niiden jatkeena olevia reittejä Länsi- ja Eteläsatamaan.

Tietyöt ja rakentaminen antaa tähän kokonaisuuteen oman lisänsä ja tuskinpa liikennevalojen ohjausta saadaan trimmattua siten, että liikenne olisi sujuvaa. Hyvä Helsinki. HSL:n arvion mukaan nopeuksien alentaminen aiheuttaa n. 1,5 milj. euron lisäkustannukset liikennöintiin. Tuskinpa tuossa arviossa on mukana sitä kustannuserää, jonka maksumiehiksi joutuvat alueen yrittäjät ja työssäkäyvät autoilijat. Saatanpa tehdä tästä kokonaisuudesta laskelman tutkittua asiaa hieman tarkemmin. Viimeksi tämän tyyppisen laskelman tein Kehä I:sen rempasta ja siitä koituvista työajanmenetyskustannuksista.

24.3.2018 T&t
”Pakkausala kasvaa, sillä kaikki verkkokaupan tavarat pitää paketoida johonkin. ” Lue koko juttu täältä.

 

 

Viikon varrelta (13/2018)

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): viikon varrelta Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.