Viikon varrelta (16/2018)

16.4.2018/IS
Perussuomalaisten teettämä tutkimus: Enemmistö suomalaisista ei halua taata maksuttomia terveyspalveluita ja lääkkeitä laittomasti maassa oleville

Valtaosa suomalaisista ei haluaisi lakisääteistä laajempia palveluita paperittomille, selviää perussuomalaisten TNS-gallupilla teettämästä tutkimuksesta. Lue koko juttu täältä.
Kysymys: Mikäli laittomasti maassaolijalle lähettää päivystyskäynnin jälkeen paperilaskun käynnistä, niin mihin osoitteeseen se lähetetään ja toinen ihmetyksen aiheeni on, että voiko paperittomalla maassaolijalla olla pankkitili Suomalaisessa pankissa?

17.4.2018
Turve pelasti monen kaupungin talven energiahuollon

Tiedote. Julkaistu: 17.04.2018 Bioenergia ry
Vuosi 2017 oli kiinteiden puupolttoaineiden käytössä ennätyksellinen, mutta poikkeukselliset sää- ja keliolosuhteet aiheuttivat talvella haasteita metsäpolttoaineiden saatavuudelle ja paikallisesti myös laadulle. Monen kaupungin energiahuollossa energiaturpeen merkitys korostui. Alimman tieverkon kunto petti paikoin vaikeuttaen polttoainehuoltoa. Lue juttu täältä.
Tämäkin asia on hyvä tiedostaa, kun tehdään päätöksiä voimalaitosten alasajoista ja etenkin, mikäli peräti puhutaan jonkin polttoaineen käytön lopettamisesta. Turvetta Suomessa riittää. Luvitukset ja uusien turvesuoalueiden käyttöönotto on tehty käsittämättömän vaikeaksi. Uusiutuvana polttoaineena sen käyttöä tulisi pyrkiä kasvattamaan siten, että riippuvuus tuontipolttoaineista saataisiin vähenemään.

Viikon varrelta (16/2018)

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): viikon varrelta Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.