Viikon varrelta (23/2018)

Maakunta- ja sote-uudistuksen uutiskirje 4.6.2018
Eduskunnan perustuslakivaliokunta antoi lausuntonsa maakunta- ja sote-uudistuksen keskeisistä lakiesityksistä perjantaina 1.6.
Valinnanvapauslain ja maakuntien rahoituslain esityksiin tehdään lausunnon perusteella tarvittavat muutokset eduskuntakäsittelyssä. Muutokset valmistellaan sosiaali- ja terveysministeriössä ja valtiovarainministeriössä ja ne toimitetaan eduskunnalle hallituksen vastineena. Valiokunnan edellyttämiä muutoksia arvioidaan parhaillaan, ja niihin liittyvä valmistelu käynnistyy välittömästi. Valinnanvapauspiloteissa odotetaan toistaiseksi lakiesitykseen tehtäviä muutoksia. Pilotointia ei aloiteta ennen kuin valinnanvapauslaki on vahvistettu.

 

Viikon varrelta (23/2018)

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): SOTE Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.