Viikon varrelta (32/2018)

8.8.2018
Alla viesti, jonka sain valtuustoryhmän sähköpostiin. Montakohon miljoonaa tuokin taustaporukka kerää näillä maailmanlaajuisesti aseisiin ja terrorismiin? Käännösten laatuun ei ainakaan ole panostettu, mutta pääasia lieneekin, että viesti kulkee vaikka sisältö on täyttä paskaa.

KIRJE ALKAA——–KIRJE ALKAA———–
Terveisiä: tahratonta
Abidjan. Norsunluurannikko,
Länsi-Afrikka .

Hei rakas,

Olen syvästi kunnioitettu ja nöyrä, mutta pyydän teitä mainitsemaan seuraavat muutamat linjat ystävällisestä näkökulmastamme. Toivottavasti säästät joitain arvokkaita minuutteja lukemaan seuraavaa mielenkiintoa. Minun on tunnustettava, että on suuria toiveita, iloa ja innostusta, että kirjoitan teille tämän sähköpostin, jonka tiedän ja uskon uskomalla, että se on varmasti löytänyt sinut terveen terveyden kunnossa.

Nimeni on Immaculate Johnson; Olen vanhempien vanhempien ainoa lapsi. Herra Johnson Idem. Isäni oli erittäin hyvämaineinen liikemagneetti, joka toimi Norsunluurannikon pääkaupungissa hänen päiviensa aikana.

On surullista sanoa, että hän menetti salaperäisesti Ranskassa yhden liikematkalleen ulkomaille. Vaikka hänen äkillinen kuolemansa oli sidoksissa toisiinsa tai pikemminkin epäiltyä siitä, että hänen äitinsä suunnitteli minua, joka matkusti hänen kanssaan tuolloin. Mutta Jumala tietää totuuden! Äitini kuoli kun olin vain 6 vuotta vanha, ja siitä lähtien isäni vei minut niin erikoiseksi.

Ennen isäni kuolemaa hän kutsui minulle ja ilmoitti minulle, että hänellä on kolmen miljoonan summan kuusisataa tuhatta euroa (3,600,000 euroa), joka hän talletti yksityispankkiin täällä Abidjanissa, Cote D’Ivoire. Hän kertoi minulle, että hän tallensi rahat minun nimelleni, ja antoi minulle myös kaikki tarvittavat oikeudelliset asiakirjat talletuksesta pankin kanssa,

Olen vain 22-vuotias ja yliopisto-opiskelija ja en todellakaan tiedä mitä tehdä. Nyt haluan rehellisen ja JUMALA pelottavan kumppanin ulkomaille, jolle voin siirtää rahaa hänen avustuksellaan ja sen jälkeen kun tulen ja asun pysyvästi kotimaassani siihen asti, että minulle on kätevää palata kotiin jos niin himoita. Tämä johtuu siitä, että olen kärsinyt paljon väsyneitä taaksepäin jatkuvan poliittisen kriisin seurauksena Norsunluurannikolla.

Isäni kuolema todella toi surua elämääni. Haluan myös sijoittaa rahaston hoitoonne, koska en ole tietoinen liike-elämästä. Olen vilpittömässä mielessä nöyrässä avunanne näissä suhteissa. Ehdotuksia ja ideoita pidetään erittäin tärkeinä. Kuinka suuri prosenttiosuus kokonaismäärästä otetaan huomioon, kun rahasto on siirretty tilillesi ja tulen tapaamaan sinua?

Ota tämä huomioon ja palaa minuun mahdollisimman pian. omalla sähköpostiomme, imma.john@yahoo.com, heti vahvistanne halukkuudestani, lähetän teille kuvani ja ilmoitan teille myös lisätietoja tästä asiasta.

Ystävällisin terveisin,

Immaculate Johnson.

KIRJE PÄÄTTYY———-KIRJE PÄÄTTYY

Viikon varrelta (32/2018)

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): Helsinki Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.