Innovaatioihin vähemmän rahaa

Tekniikka&Talous 16.8.2013 uutisoi otsakkeen mukaisesti valtiovarainministeriön budjettiesityksestä leikata innovaatiorahoitusta ensi vuodelta useilla kymmenillä miljoonilla euroilla.

Aika mielenkiintoinen tapa parantaa Suomen kilpailukykyä? Eikö juuri nyt tarvittaisi kaikkia mahdollisia toimia esim. vientiteollisuuden parissa työskenteleville p&k -yrityksille?

Rahoitusinstrumenttien vähentäminen (esim. Keksintösäätiö) ja rahoituksen leikkaaminen ovat mielestäni niitä toimia, joita ei MISSÄÄN NIMESSÄ tulisi tehdä juuri nyt, kun talous sakkaa ja tarvitaan ihan oikeesti toimia Suomalaisen teollisuuden ja erityisesti vientiteollisuuden tukemiseen. Vientiteollisuuden ja erityisesti uusien innovatiivisten yritysten tuotteilla tätä hommaa aletaan rakentamaan. Muitakin tekijöitä toki on, mutta voi sentään, jos nyt tässäkin sössii tämä hallitus. Nyt piip ja piip, jotain rajaa tuohon ……..politiikaan ja tekijät kehiin!!

 

Tämän jutun lukeneet (17.10.2021 lähtien): 1657
Tänään: 4
Sivustolla kävijät yhteensä (17.10.2021 lähtien): 414038

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): hallitus, kansantalous, yrittäminen Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.