Pulinat pois ja katseet eteenpäin….

Kuntavaalit on käyty ja nyt on korkea aika kääntää huomio jo tuleviin koitoksiin. Demokraattiseen päätöksentekoon kuuluu oleellisena osana oikeudenmukaisuus ja tasa-arvoisuus.

Mikäli pää ei kestä häviötä, ei se kestä voittoakaan, kuten Timo Soini kolumnissaan mainitsi (PS 1/2013). Allekirjoitan tämän täysin. Nyt on aika kohdistaa panokset tuleviin koitoksiin. Politiikassa ei ole olemassa välivuotta, päinvastoin kaikki voimavarat kannattaa panostaa nyt siihen taustatyöhön, joka kantaa kyllä hedelmää tulevaisuudessa. Kannustan kaikkia jäsenhankintaan ja avoimeen keskusteluun äänestäjien kanssa.

Malminkartanossa 18.1.2013

Marko Ekqvist

Tämän jutun lukeneet (17.10.2021 lähtien): 518
Tänään: 1
Sivustolla kävijät yhteensä (17.10.2021 lähtien): 415873

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): Helsinki, vaalityö, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa