Rakenteiden purku sen kun jatkuu…

En kyllä millään totu ja käsitä tätä nykyhallituksen Suomalaisen yhteiskunnan alasajovillitystä. Esimerkiksi Liikkuvassa poliisissa tehdään myös muuta työtä kuin liikenteen ajonopeuksien valvontaa. Työkenttään kuuluvat myös ajoneuvojen kunnon valvonta. Ajoneuvoyhdistelmien ja henkilöautojen tekniikan valvonta on olennainen osa tieliikenteen turvallisuutta. Seurannaisvaikutukset näiden tehtävien alasajosta voivat olla arvaamattomat.

Alasajoa perustellaan säästöillä, mutta minä sanon, että kustannukset ovat moninkertaiset kun vahinkojen lukumäärät kasvavat. Välittömät vaiktukset ovat yksilötasolla peruuttamattomia ja välillisistä vaikutuksista puhumattakaan.

Hyvät äänestäjät, mikäli haluatte, että yhdistelmärekan irronnut paripyörä ei ohita ajoneuvoanne kehä ykkösellä, äänestä perussuomalaista valtuustoehdokasta lopettamaan tämänkaltainen Suomalaisen yhteiskunnan alasajo.

terv. ehdokas Helsingistä n:o 599

 

Rakenteiden purku sen kun jatkuu…

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): Helsinki. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.