Vetoomus Helsinkiläisille

Hyvä Helsinkiläinen äänestäjä,
nyt on tullut aika panna stoppi Helsingin alasajolle, sairaiden pompottelulle ja valtapuoluiden hyvä veli verkostoille.
Juhlapuheiden aika on ohi, on aika toimia demokraattisen, itsenäisen ja asukaslähtöisen Helsingin puolesta. On aika toimia demokraattisen, itsenäisen ja asukaslähtöisen Helsingin puolesta. Seuraavalla valtuustokaudella tullaan päättäämään jokaista Helsinkiläistä koskettavista asioista. Merkittävimmmät seuraavalla valtuustokaudella tehtävät päätökset liittyvät

  • sosiaali – ja terveydenhuoltoon
  • työpaikkojen lisäämiseen ja pysyvyyteen
  • yritysten tukemiseen
  • energiamuuntoon
  • maankäyttöön ja rakentamiseen

Kaikki nämä edellä mainitut päätökset ja linjaukset vaikuttavat suoraan tai epäsuorasti asumiseen, lähipalveluihin ja liikennejärjestelyihin.

Helsingin valtuusto tarvitsee seuraavaksi kaudeksi valtuutettuja, joilla on vankka tietämys

  • energiahuollosta,
  • ympäristöasioista sekä
  • sosiaali- ja terveydenhuollosta.

Piiperrysten aika on ohi. Tulevana kautena tehtävät päätökset ovat luonteeltaan kauaskantoisia, jotka vaikuttavat kaikkiin Helsinkiläisiin tavalla tai toisella.

Peruskoulutukseni on energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinöörin tutkinto. Teen ja valmistelen jatko-opintoihin liittyvää taustatyötä väitöskirjaani varten, jonka työnimenä on: Energiatehokkuus tuottavuuden ja tehokkuuden näkökulmasta: vaikuttavuuden arviointi DEA-mallilla.

Sosiaali ja terveydenhuollon järjestämisvastuisiin olen perehtynyt nykyisissä työtehtävissäni Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksella.

Muutos on tulossa, joten ole omalta osaltasi vaikuttamassa että saamme näissä vaaleissa ”triplajytkyn”

Syksyisin kuntavaaliterveisin,
Marko Ekqvist
diplomi-insinööri

Oma ehdokkaasi Helsingin valtuustoon numerolla 599

Vetoomus Helsinkiläisille

Tietoja Marko "The Rock" Ekqvist

Energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri, tohtorikoulutettava, tekoälytutkija. Poliittinen neuvonantaja Euroopan parlamentti ECR. / Policy Advisor EP/ECR. Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsen (2021- ). Helsingin kaupungin asunnot (HEKA) -hallituksen varajäsen. Asukkaiden valitsema (2022- ). PerusÄijät ry, sihteeri (2022 - ). Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #fitoverfifty #nogainwithoutpain #toughviking #marko2025
Kategoria(t): energiatalous, energiatehokkuus, energiatekniikka, Helsinki, kuntavaalit 2012, lähipalvelut, lapsiperheet, mielenterveyskuntoutujat, nuorisotyö, omaishoito, sosiaalihuolto, syrjäytymisen ehkäisy, terveydenhuolto, tuettu asuminen, vaalityö, ympäristötekniikka, yrittäminen Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.